Monday, March 8, 2010

Kembali Ke Sekolah

salam...
adus...2 3 hari ni xsempat nak berblogging n ber fb..bz  + malas..maunye xmalas..baru je on com..my baby girl yang gebab tu bangun..xbagi ibu nye berblogging...jeng ler..

actually kelmarin bersamaan 7 Mac aku dah start ngajar..kembali ke sekolah setelah bercuti selama empat bulan ( cuti sekolah nov n dis + cuti bersalin jan n feb )....banyak borim wooooo...
dan bermula kelas tambahan siang n malam...actually malam ni kelas aku..tapi aku mintak orang lain ngaja dulu...bukan apa susah skit skg ni..maklum ler baby girl aku tu bila nangis...seperti yang telah di cerita kan sebelum ni la...after cuti ni aku ngaja la malam..hehehe..manyak sowi ye bebudak..( padahal budak lagi suka aku xngaja )..hehehehe

No comments:

Post a Comment